AB Glasses - Exclusieve zonnebrillen voor dames en heren

Informatie


Zonnebrillen trends van winter 2018

Wie denkt dat zonnebrillen alleen voor de zomer zijn, zit er helemaal naast. Een zonnebril is een accessoire van elk seizoen. Ook in de koudere maanden is het namelijk belangrijk om je ogen te beschermen tegen uv-straling. Daarnaast kun je er ook moeiteloos je winteroutfit mee combineren. Wat zijn de zonnebrillen trends van winter 2018?

Handige tips voor het effectief en eenvoudig schoonmaken en schoonhouden van zonnebrillen

Een hippe en exclusieve zonnebril schenkt je veel plezier. De zonnebril is licht van gewicht, stevig en stootbestendig, bijzonder stijlvol én zorgt voor optimale bescherming tegen de ultraviolette straling van het zonlicht. Je kunt lang van je modeaccessoire genieten als je je zonnebril regelmatig schoonmaakt. Er zijn verschillende, handige manieren voor het zonnebrillen schoonmaken én schoonhouden. Het maakt daarbij niet uit of je nu thuis of onderweg bent.

Hoe kies ik de perfecte zonnebril voor mijn gezicht?

Een goede zonnebril is veel meer dan alleen maar functioneel. Vooral sinds de jaren vijftig benadruk je met een goed gekozen zonnebril ook je karakter en uitstraling. James Dean, Marlon Brando en Brigitte Bardot waren de voorlopers. De huidige generatie celebrities bepalen in belangrijke mate het modebeeld, mede met hun zonnebrillen. Wil je weten welke zonnebril het beste bij jou past?

Zonnebrillen trends van lente en zomer 2019

Draag jij je zonnebril alleen maar omdat het zo functioneel is? Natuurlijk beschermt je zonnebril je ogen optimaal tegen fel zonlicht als je over straat loopt of achter het stuur van je auto zit. Als je voor kwaliteit kiest, weet je ook dat de technische specificaties van de glazen cruciaal zijn. Je wilt glazen van onbesproken optische kwaliteit, omdat je ogen bij minder goede glazen sneller vermoeid raken.

Welke zonnebrillen dragen de sterren?

Wanneer beroemde mensen de straat op gaan zijn ze meestal onafscheidelijk van hun zonnebril, weer of geen weer. Daar hebben ze een aantal goede redenen voor: zonnebrillen zijn een goede vermomming, houden flitslicht van camera's tegen en verbergen emoties en katers. Daarnaast horen ze bij het totale stijlplaatje van de outfit van de dag en geven ze een vleugje glamour. Maar welke zonnebrillen dragen de sterren?

Wat zijn blauw licht filter brillen?

Blauw licht zorgt ervoor dat je te lang alert blijft en minder goed slaapt. Nu zijn er blue light blocking brillen, die speciaal dat blauwe licht wegfilteren. Is zo'n bril een goede remedie tegen oogvermoeidheid?