AB Glasses - Exclusieve zonnebrillen voor dames en heren

Zonnebrillen trends van winter 2018


Wie denkt dat zonnebrillen alleen voor de zomer zijn, zit er helemaal naast. Een zonnebril is een accessoire van elk seizoen. Ook in de koudere maanden is het namelijk belangrijk om je ogen te beschermen tegen uv-straling. Daarnaast kun je er ook moeiteloos je winteroutfit mee combineren. Wat zijn de zonnebrillen trends van winter 2018?

1. Uitdagende kleuren

Heb jij lef op het gebied van mode? Dan zal de winter van 2018 jou wel bevallen als het om zonnebrillen gaat. De meest gedurfde kleuren zijn het helemaal dit seizoen. Ga jij voor opvallend rood of voor een diepblauwe tint? Het mag allemaal! Bovendien zijn niet alleen de monturen verkrijgbaar in allerlei kleuren. Ook het glas mag er gekleurd opstaan dit seizoen. Zie jij straks alles door een roze bril of ga je toch voor blauw of bruin glas?

2. Vintage

Ook dit seizoen mag je weer met vintage zonnebrillen voor de dag komen. Leuke cateye monturen voor de dames en verrassende ronde monturen voor de heren zal je heel regelmatig tegenkomen. Deze modellen zijn vaak uitgevoerd in warme kleuren, waardoor je ze eenvoudig met je outfits kunt combineren. Oude tijden herleven met de mooiste vintage zonnebrillen.

3. Detaillistisch

De details gaan het hem helemaal doen in de zonnebrillen voor het winterseizoen van 2018. Mooie aviator-zonnebrillen met een opvallende afwerking of metalen brillen met een uniek accent, zoals een dubbele brug. Ook hiermee kun je dus helemaal in de spotlights staan.

4. Scandinavisch

Scandinavische monturen laten hetzelfde zien als Scandinavische interieurtrends: minimalistisch, maar tegelijkertijd heel elegant. Deze zonnebrillen voor de winter van 2018 zijn heel subtiel ontworpen. De vormen van het montuur zijn echter heel gewaagd. Niet alleen ovaal en rond, maar ook vierkant en zeshoekig behoren tot de mogelijkheden.

5. Tortoiseshell

Een zonnebril met schildpadprint? Deze zonnebril ziet eruit als een echte klassieker, maar is tegelijkertijd superhip. Het printje doet denken aan het patroon op het schild van een schildpad, en daar hebben deze zonnebrillen hun naam dan ook aan te danken. Meestal is dit patroon verkrijgbaar in bruintinten.

6. No-nonsens

Na al die opvallende zonnebrillen is er ook nog ruimte voor een echte neutrale trend. Deze gaat voor no-nonsens en past daardoor perfect bij je zakelijke outfits. Zowel voor heren als voor dames zijn er mooie modellen te vinden in deze basic stijl. Het voordeel van deze modellen is dat die echt heel erg tijdloos zijn. Zeker weten dat jij hier ook in de komende seizoenen nog goed mee voor de dag kunt komen.

7. Futuristisch

In de zomer zagen we ze al even: de futuristische zonnebrillen. Deze modellen kenmerken zich door hun strakke lijnen. Heb jij een vooruitziende blik? Dan passen de futuristische zonnebrillen zeker bij jouw stijl. De brillen zijn modern en bovendien verkrijgbaar in allerlei kleuren.

8. Queen B

Ken jij de Queen B al? Deze zonnebril voor dames doet enigszins denken aan de cateye monturen, maar is subtieler uitgevoerd. De lijnen zijn ronder en de schuine lijnen maken de zonnebrillen geschikt voor elk gezichtstype. Een statige zonnebril die je het liefst elke dag opzet.